Discover
Scuba Diving Buitenwater

Wil jij eens ervaren hoe het is om onderwater te ademen en tegelijk kennis te maken met de onderwaterwereld in Nederland? Boek dan je PADI Discover Scuba Diving bij Bluegill Divers. Samen met onze ervaren PADI instructeurs maak je kennis met de theorie en vaardigheden die bij de duiksport horen.

Waarom je Discover Scuba Diving Buitenwater bij Bluegill Divers boeken?

In de zomer als de watertemperatuur aangenaam is kun je met vrienden, familie of collega’s het avontuur aangaan. We werken altijd met kleine groepen en voldoende instructeurs om er een veilige en leuke dag van te maken voor iedereen. Wij verzorgen de volledige duikuitrusting, en het lesmateriaal.

Wat leer je tijdens deze proefduik?

Je krijgt ca. 1,5 uur theorieles waar je de belangrijkste veiligheidsissues uitgelegd, gevolgd door een kennistoets. Na een korte demonstratie over je uitrusting en hoe deze opgebouwd dient te worden en werkt begin je met voorzichtig te wennen hoe je onderwater kunt ademen. Het zal je verbazen hoe makkelijk dat gaat, sterker nog, het is gewoon door je mond in- en uitademen! De PADI instructeur zal een paar vaardigheden demonstreren waarna jij deze op je gemak kunt oefenen. Als je er klaar voor bent ga je onder begeleiding van onze PADI instructeur of Divemaster een tourtje maken door de Boschmolenplas.

Dé manier om het het hele gezin, familie en/of vrienden kennis te maken met de duiksport.

Cursus informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder
  • Inleveren van de eerder toegezonden gezondheid verklaring, indien je ergens een vraag met “JA” hebt beantwoord dien je door een arts ondertekende dokters verklaring mee te nemen, waarin staat dat je geschikt bevonden bent voor het sportduiken
  • Meenemen zwemkleding en handdoek
€ 99,-
  • Volledige duikuitrusting
  • Kleine groepen
  • Voor de hele familie
  • Leuk voor de vakantie