Partners & Sponsoren

Stichting Bluegill Divers werkt enkel met vrijwilligers (bestuur, staf en leden), die zich allen belangeloos inzetten voor ons doel om de duiksport te promoten en zonder winstgedachte, volgens het PADI systeem kwalitatief goede opleidingen te verzorgen voor snorkelaars, beginnende- en gevorderde duikers. Echter zonder de onderstaande bedrijven en instellingen was het niet mogelijk om onze leden, cursisten en instructeurs te voorzien van de benodigde middelen om deze doelstellingen te bereiken.

Boschmolenplas

 

De Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel (gemeente Maasgouw) en is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat. De plas is inmiddels een begrip in duikminnend Nederland en geniet zelfs bekendheid tot ver over de Belgische en Duitse grens. Het hele jaar door komen mensen van heinde en verre om een duik te maken in de Boschmolenplas. De plas, met een diameter van ruim 1 km, wordt gevoed met grondwater, dat op een natuurlijke wijze is gefilterd.

Door het bijzonder heldere water is een zicht van 12 m niet ongewoon. Als gevolg van de uitstekende waterkwaliteit is de Boschmolenplas het toneel van een zeer rijke onderwaterflora- en fauna, die in combinatie met de aanwezige kunstmatige objecten zorgt voor een unieke en onvergetelijke duikervaring.

Duiklocatie Boschmolenplas wordt beheerd door eigenaren Mieke en Maurits van Gulick, die ook het vulstation (perslucht tot 300 bar), verhuurcentrum en de aangrenzende horecagelegenheid exploiteren. Hier kun je genieten van een eenvoudig hapje en een drankje, je duikuitrusting huren en flessen laten bijvullen.

Om het verblijf op de duiklocatie voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken hebben wij enkele huisregels. Ben je in het bezit van een duikbrevet en wil je komen duiken in De Boschmolenplas? Houd dan rekening met de openingstijden.

Scuba Adventures Europe

Ontdek de onderwaterwereld met Scuba Adventures Europe
Zorgeloos duiken en snorkelen begint bij Scuba Adventures Europe. Wij helpen jou de onderwaterwereld te ontdekken met een duikuitrusting die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. In onze online en offline duikwinkels vind je als duiker alle benodigdheden om van iedere duik een onvergetelijke ervaring te maken. Wil je meer weten over snorkelen en duiken, lees dan ons blog, of volg ons op Facebook en deel je duikervaringen met ons!

Kwalitatieve producten
Je kunt alleen zorgeloos van je duik genieten als je duikmateriaal van goede kwaliteit is. Daarom vind je bij Scuba Adventures Europe enkel kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde topmerken zoals Aqualung, Bare, DUI, Halcyon, Scubapro en Suunto. Zo weet jij zeker dat je snorkel- en duikmateriaal betrouwbaar is.

Persoonlijk advies met een flinke portie duikervaring
Ieder lichaam is anders en daarom is het samenstellen van je duikuitrusting maatwerk. Je duikpak is daarbij een belangrijk onderdeel. Het moet je perfect passen, om je tijdens het duiken goed te beschermen tegen onderkoeling, UV-straling, snij- en schaafwonden en dierenbeten. Zoek je een goed duikpak? Dan nodigen wij je graag uit in onze winkel om samen met onze specialist het juiste duikpak uit te zoeken. Wil jij weten wat je nodig hebt om je als een vis in het water te voelen? Je krijgt bij ons het beste advies, want alle medewerkers van Scuba Adventures Europe zijn fanatieke duikers met jarenlange duikervaring en weten wat je in elke duiksituatie nodig hebt. Via onze winkel bestel je makkelijk en snel alle snorkel- en duikmaterialen die je nodig hebt. Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen of ontvang je graag meer informatie over een product, neem dan contact met ons op.

Onderhouden van jouw duikmateriaal
Ook na je aankoop is je duikuitrusting in goede handen bij Scuba Adventures Europe. Als je je duikuitrusting elk jaar even langs brengt voor een onderhoudsbeurt of controle, heb je er lang en veilig plezier van. Is je duikuitrusting kapot? Ook voor reparaties ben je bij Scuba Adventures Europe aan het juiste adres. Je duikuitrusting wordt altijd door gecertificeerde medewerkers onderhouden en gerepareerd.

www.scuba-adventures.eu

Hendriks Schoenmode & Wandelsport

Niets is belangrijker dan goed zittende schoenen! Bedenk wat uw voeten dagelijks moeten doorstaan: traplopen, wandelen, huishouden, werken, sporten. Een goed zittende schoen voorkomt vermoeidheid en eventuele andere lichaamsklachten en geeft u energie. En er is volop keuze! Bij Hendriks Schoenmode & Wandelsport vindt u een gevarieerd assortiment aan dames-, heren– en wandelschoenen volgens de laatste modetrends. Dus zorg goed voor uzelf en gun uzelf comfortabele en mooie schoenen!

Bij Hendriks Schoenmode & Wandelsport geven onze gecertificeerde medewerkers u graag vakkundig advies. Al bijna 40 jaar helpen we mensen met het vinden van de juiste schoenen. We hebben uitgebreide kennis van voeten en voetproblemen en daar profiteert u van. Ook als u diabetes of reuma heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij trots op het feit dat wij het Podo Linéa logo mogen voeren. Dit logo staat voor gedegen vakkennis en kwaliteit.

We kunnen u helpen met het vinden van schoenen voor voeten met uiteenlopende leestbreedtes, van smal tot extra breed (wijdtematen E t/m K). En u kunt bij ons terecht voor kleine en grote maten schoenen (damesschoenen van maat 33 t/m 43, herenschoenen van maat 39 t/m 48).

Ons werk is onze passie! We nemen voor iedereen ruim de tijd en geven persoonlijk advies zodat u met de juiste schoen naar buiten loopt. We meten:

de juiste lengte van uw voet: de schoen moet zich aan de voet aanpassen
de juiste breedte: we meten de breedte en kiezen de juiste wijdtemaat
de juiste sluiting: een schoen moet goed aansluiten bij de vorm van de voet.

Kom gerust naar onze winkel voor een gratis advies!

www.hendrikslandgraaf.nl

Intratuin Weert

Intratuin in Weert: de groene belevenis
Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Of je nu wel of geen groene vingers hebt. Bij Intratuin begrijpen we wat groen met en voor mensen doet. We zijn er de hele dag mee bezig, weten er heel veel over en willen dat graag met iedereen delen.

Als tuincentrum en als sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor huis, tuin, terras en dier tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En we bieden altijd iets extra’s: inspiratie, stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Energie en inspiratie
De natuur is een onuitputtelijke bron van leven die de mensheid al eeuwenlang richting geeft, blij maakt, heelt, energie en rust geeft en de creativiteit prikkelt en stimuleert! Sterker nog: we vinden er geluk!

Het is onze missie klanten te inspireren om te genieten van de mooie elementen uit de natuur en van huis en tuin een thuis te maken waar je energie opdoet, warmte vindt en gelukkig bent. Wij willen dé plek zijn die inspireert om huis en tuin op te fleuren, waar je je liefde en passie voor de natuur en ‘lekker leven’ deelt en verder ontwikkelt..

Het Intratuingevoel
Intratuin is veel meer dan een tuincentrum. Het is een inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen. Warm, levendig en groen: dat is het basisgevoel van Intratuin. Voelbaar aanwezig op elke locatie en in iedere communicatie-uiting. Onze vestigingen hebben een uniforme huisstijl, routing en indeling van de afdelingen. Tegelijkertijd is er oog en ruimte voor lokale verschillen wat iedere winkel weer uniek maakt. Dit maakt winkelen bij Intratuin een verrassende en vertrouwde ervaring. Maar daarmee is het Intratuingevoel nog niet compleet. Want een hele belangrijke rol spelen onze winkelmedewerkers. Zij zijn hét visitekaartje van Intratuin. Zij worden dan ook met zorg geselecteerd.

www.intratuin.nl

Accens Accountants & Adviseurs

Bedrijfsprofiel
Accens Accountants & Adviseurs is een jong, dynamisch en groeiend kantoor, dat is opgericht in december 2005. Accens wordt vertegenwoordigd door ondernemende accountants met vele jaren ervaring. Accens kiest bewust voor een persoonlijke aanpak bij het voortdurend aanbieden van topkwaliteit op maat. Deze pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak van de bedrijven past het best bij onze eigen stijl van werken.

Klantenkring
Onze klantenkring bestaat uit ondernemingen in allerlei sectoren, zoals groothandel, detailhandel, produktie, bouw, IT, verzekeringen, transport, agrarisch, medische en andere vrije beroepen. In grootte variëren de bedrijven van klein (eenmanszaken) tot middelgroot.

Fiscale Ondersteuning
Accens is aangesloten bij Fiscount, een landelijke organisatie van fiscale specialisten. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden, indien nodig, voor uiteenlopende fiscale vraagstukken de juiste specialisten inschakelen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fiscount.nl.

Accens is lid van het RB, Register Belastingadviseurs, www.rb.nl.

Samenwerking
Voor specifieke vragen op aanverwante gebieden kunnen we gebruik maken van ervaren specialisten uit ons uitgebreide netwerk.

Lees meer over Accens in Limburgse Zaken Vrouwen

www.accens.nl

Procurement Professional

www.procurement-professional.nl

Simons Grafisch Totaal

www.simonsgrafischtotaal.nl

Procureon

www.procureon.nl

Fysio Willems

www.fysiowillems.nl

Fransbergen Trading & Shipping bv

www.fransbergen.nl