Discover
Scuba Diving

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te kunnen ademen? De PADI Discover Scuba Diving cursus is bedoeld voor diegene die kennis wil maken met de duiksport. Je zult met een van onze ervaren PADI instructeurs of divemasters hierin de eerste stappen maken. De PADI Discover Scuba Diving is geen cursus, noem het een proefduik, en daarmee uitermate geschikt om te ervaren of de duiksport iets voor jou is.

Waarom je Discover Scuba Diving bij Bluegill Divers boeken?

In een kleine groep, eventueel een groep vrienden of familie, laten we je kennis maken met de duiksport, onze passie! We hebben aandacht voor iedereen in de groep en in je eigen tempo kun je ervaren hoe het is om onderwater te ademen. Boek je bij Bluegill Divers je Discover Scuba Diving is alles inclusief, lesboekje, theorie- en praktijkles en de uitrusting. Later registreren we je deelname bij PADI. Handig als je later met ons in het buitenwater wilt duiken of een proefduik op vakantie gaat maken.

Wat leer je tijdens deze proefduik?

Je krijgt ca. 1,5 uur theorieles waar je de belangrijkste veiligheidsissues uitgelegd, gevolgd door een kennistoets. Na een korte demonstratie over je uitrusting en hoe deze opgebouwd dient te worden en werkt begin je met voorzichtig te wennen hoe je onderwater kunt ademen. Het zal je verbazen hoe makkelijk dat gaat, sterker nog, het is gewoon door je mond in- en uitademen! De PADI instructeur zal een paar vaardigheden demonstreren waarna jij deze om je gemak kunt oefenen. Als je er klaar voor bent ga je onder begeleiding van onze PADI instructeur of Divemaster een tour maken in het zwembad.

Ook is het mogelijk de PADI Discover Suba Diving in het buitenwater te doen of een combinatie van zwembad en buitenwater. Dé manier om het het hele gezin, familie en/of vrienden kennis te maken met de duiksport.

Locatie, dag en tijd:

  • Zwembad “In de Bandert”, Bandertlaan 72, 6101 LZ, Echt.
  • Vrijdagavond vanaf 19:30 tot 23:00 uur

Cursus informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder
  • Inleveren van de eerder toegezonden gezondheid verklaring, indien je ergens een vraag met “JA” hebt beantwoord dien je door een arts ondertekende dokters verklaring mee te nemen, waarin staat dat je geschikt bevonden bent voor het sportduiken
  • Meenemen zwemkleding en handdoek

Veel gestelde vragen:

Duiken is één van de meest toegankelijke sporten voor mensen met een handicap. Ze voelen zich onder water vrij, gewichtloos en veilig.

€ 39,-
  • Theorieles en Praktijkles
  • Volledige duikuitrusting
  • PADI DSD lesboek