Over Bluegill Divers

Onze passie voor de duiksport brengen we graag over op jou!

Als Stichting Bluegill Divers hebben we ons het doel gesteld om, zonder winstgedachte, volgens het PADI systeem kwalitatief goede opleidingen te verzorgen voor snorkelaars, beginnende- en gevorderde duikers.

Binnen onze duikclub verzorgen wij, uit een royaal aanbod, zelf de cursussen tot het niveau van Assistent Instructor. De eventuele (professionele) vervolgopleidingen bieden wij, samen met een partner, aan.

Daarnaast biedt duikclub Bluegill Divers de mogelijkheid om meer kennis en ervaring op te doen, op het gebied van de duiksport, in gezellig groepsverband. Dit doen we door twee keer per week (woensdagavond en zondagmorgen) de mogelijkheid te bieden om te duiken met clubleden bij Duiklocatie Boschmolenplas.

Elk jaar zijn er diverse één- of meerdaagse activiteiten (duikuitstapjes), een “Duikclub Bluegill Divers app groep” om een duikbuddy te vinden en een wekelijkse snorkeltraining in zwembad ‘In de Bandert’ in Echt. Op onze Bluegill Divers Facebookpagina vindt je nieuwtjes over onze duikclub, breveteringen of mededelingen die we willen doen.

Een “Bluegill” is een Zonnebaars, die ook in de Boschmolenplas voorkomt. Het is onze “thuishaven” waar we intensief samenwerken en gebruikmaken van de faciliteiten van Duiklocatie Boschmolenplas. Je kunt ons herkennen aan onze blauwe Bluegill Divers shirts!

Tot duiks,

Het Bluegill Divers Bestuur en Staf.

Henk Schmitz

Instructeur

Berrie Lambermon

Instructeur

Marcel Schoonbroodt

Instructeur

Chris Brans

Instructeur

Wilmer Fransbergen

Instructeur

Nico Stijnen

Instructeur

Marc Hermans

Instructeur

Ralf Willems

Instructeur

Ton Assenberg

Instructeur