Over Bluegill Divers

Onze passie voor de duiksport brengen we graag over op jou!

Als Stichting Bluegill Divers hebben we ons het doel gesteld om, zonder winstgedachte, volgens het PADI systeem kwalitatief goede opleidingen te verzorgen voor snorkelaars, beginnende- en gevorderde duikers. Wij kunnen zelf cursussen aanbieden tot het niveau van Dive Master. Eventuele (professionele) vervolgopleidingen bieden wij aan samen met een partner.
Daarnaast zal de duikclub Bluegill Divers de mogelijkheid bieden om meer kennis en ervaring op het gebied van de duiksport in gezellig groepsverband op te doen.
Dit gaan we onder andere doen door twee keer per week (woensdagavond en zondagmorgen) de mogelijkheid te bieden om te duiken met clubleden, diverse één- of meerdaagse activiteiten (duikuitstapjes), een DuikApp om een duikbuddy te vinden, enz. Ook is er een wekelijkse snorkeltraining in zwembad ‘In de Bandert’ in Echt.

Een “Bluegill” is een Zonnebaars, die ook in de Boschmolenplas voorkomt. De Boschmolenplas zal ook onze “thuishaven” zijn en zullen we intensief samenwerken en gebruikmaken van de faciliteiten van Duiklocatie Boschmolenplas.
Aan de website en logo wordt momenteel hard gewerkt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen volg ons dan op deze Bluegill Divers Facebookpagina.

Tot duiks,

Het Bluegill Divers Team

Henk Schmitz

Instructeur

Berrie Lambermon

Instructeur

Marcel Schoonbroodt

Instructeur

Chris Brans

Instructeur

Wilmer Fransbergen

Instructeur

Nico Stijnen

Instructeur

Marc Hermans

Instructeur

John Schmitz

Instructeur

Ralf Willems

Instructeur

Ton Assenberg

Instructeur