Discover
Scuba Diving Zwembad + Buitenwater

De proefduik als je gaat voor een totaalervaring! Je eerste ervaring met ademen onderwater doe op in het zwembad. Na dik uur in het zwembad ben je klaar voor het echte werk. Samen met je instructeur plan je een vervolg in het buitenwater.

Waarom je Discover Scuba Diving bij Bluegill Divers boeken?

Het beste van twee werelden, eerst de theorie en dan met het comfort van het zwembad je eerste ademteugen onderwater maken. Na deze avond ben je klaar voor het buitenwater. Of je nu als koppel, familie of  met een aantal collega’s van je werk een proefduik wilt maken. We zorgen voor kleine groepen en voldoende instructeurs. Op deze manier hebben we voor iedereen voldoende aandacht en houden we het veilig. We verzorgen het lesmateriaal en zowel in het zwembad als in het buitenwater maak je gebruik van een complete duikuitrusting.

Wat leer je tijdens deze proefduik?

Je krijgt ca. 1,5 uur theorieles waar je de belangrijkste veiligheidsissues uitgelegd, gevolgd door een kennistoets. Na een korte demonstratie over je uitrusting en hoe deze opgebouwd dient te worden en werkt begin je met voorzichtig te wennen hoe je onderwater kunt ademen. Het zal je verbazen hoe makkelijk dat gaat, sterker nog, het is gewoon door je mond in- en uitademen! De PADI instructeur zal een paar vaardigheden demonstreren waarna jij deze om je gemak kunt oefenen. Als je er klaar voor bent ga je onder begeleiding van onze PADI instructeur of Divemaster een tour maken in het zwembad.

Met je PADI instructor plan je vervolgens je buitenwaterduik aan de Boschmolenplas. In het zwembad heb je alle vaardigheden kunnen oefenen. Nu staat vooral genieten van de objecten en onderwaterleven voorop.

Cursus informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder
  • Inleveren van de eerder toegezonden gezondheid verklaring, indien je ergens een vraag met “JA” hebt beantwoord dien je door een arts ondertekende dokters verklaring mee te nemen, waarin staat dat je geschikt bevonden bent voor het sportduiken
  • Meenemen zwemkleding en handdoek
€138,-
  • Kleine groepen
  • Voor de hele familie
  • Totaal ervaring