Discover
Local Diving

Denk je dat er in Nederland niet veel te beleven valt op het gebied van duiken? Niets is minder waar! Onze PADI Professionals laten je de mooiste plekjes zien. Ontdek de vele objecten en het onderwaterleven in de Boschmolenplas.

Boek je PADI Discover Local Diving bij Bluegill Divers.

Wil je niet alleen op vakantie duiken en ben je benieuwd hoe mooi het leven in de Boschmolenplas is? Met een PADI professional van Bluegill Divers ben je verzekerd van een leuke duik en weet je zeker dat hij of zij je de interessantste plekken laat zien. Of je nu meer in het onderwaterleven of de objecten geïnteresseerd bent we maken altijd een leuk duikplan aangepast op je wensen en duikervaring.

Hoe verloopt je duik.

Na ontvangst op de duiklocatie krijg je een uitgebreide briefing van de duikstek en de voorzieningen. Indien nodig helpen we je met de huur van de uitrusting zou deze niet zelf bezitten. De PADI Discover Local Diving is géén opleiding of cursus maar het spreekt voor zich dat we je bij staan met raad en daad. We werken altijd in kleine groepen en buddy teams. Daarnaast zorgen we steeds voor voldoende gidsen en staat veiligheid altijd op nummer een.

Na het bepalen van de route op basis van je duikervaring, je wensen en de omstandigheden maken we één duik. Na de duik volgt er een debriefing en worden die logboeken gezamenlijk ingevuld.

Cursus informatie:

  • Je bent minimaal in het bezit van een PADI (Junior) Open Water Diver Brevet of Scuba Diver brevet. Of gelijkwaardig van een andere duikorganisatie.
  • Je duikvaardigheden zijn up-to-date
  • De prijs is exclusief toegang en huur van de uitrusting.

Ben je lid van Bluegill Divers dan wordt je tijdens onze clubduiken op woensdagavond en zondagmorgen ingedeeld bij een staflid of buddy met veel ervaring in dien je dat wenst.

€ 20,- Ledenprijs € 0,-
  • Ervaren gidsen
  • 2 duiken op een dag mogelijk
  • Veel onderwaterleven en objecten
  • Helder water dus goed zicht