Emergency
First Response Update

Een EFR Refresher-cursus helpt je niet alleen om goede gewoonten te consolideren en de hiaten in je kennis op te vullen (en laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat deze hiaten in de loop van de tijd alleen maar groter worden), maar het houdt je ook op de hoogte van eventuele veranderingen. Het fris houden van uw Emergency First Response® (EFR) kennis en vaardigheden zal uw zelfvertrouwen en je vermogen om rustig te reageren op potentieel stressvolle situaties vergroten.

Waarom je EFR vaardigheden up-todate houden?

EFR Primary en Secondary Care vaardigheden zijn bijna hetzelfde als alle andere, in die zin dat als je ze niet gebruikt, je ze verliest – maar dit zijn de vaardigheden die je echt niet wilt verliezen. Vaak aangeduid als ‘EHBO-vaardigheden’, zijn dit de acties, procedures en gewoonten die je zullen helpen om met vertrouwen met ongevallen en ziekten om te gaan. Gezien hoe cruciaal deze vaardigheden kunnen zijn in een noodgeval, is het verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om te vergeten wat je moet doen als je in een noodsituatie terecht komt.

Wat ga je leren vraag:

De cursus bestaat naast een opfrissing van de theorie uit het oefenen van vaardigheden en uitvoeren van scenario’s waarbij Noodhulp voor levensbedreigende situaties (Reanimatie inclusief hanteren van een AED) en Eerste Hulp bij letsels of ziekten worden geoefend. Zijn er bepaalde onderwerpen waar je extra aandacht aan wilt schenken? Overleg dit met je EFR-instructeur, we nemen er graag de tijd voor.

Cursus informatie:

  • De cursus kan worden gevolgd door iedereen die een EFR brevet heeft.
  • We raden aan de theorie vooraf middels zelf studie kort te herhalen.
  • 1 dag of 2 avonden behandeling van theorie, scenario’s en afsluitende kennistoets.

*Speciaal voor Bluegill Divers leden bieden we minimaal een keer per jaar een EFR Refresher-cursus tegen een extra gunstige ledenprijs.

Is je EFR verlopen en wil je beginnen als PADI Professional?

PADI Divemaster

Maak je EFR compleet en een leer hoe je zuurstof moet toedienen.

Oxygen Provider
€ 99,- Ledenprijs € 50,- *
  • Blijf getraind.
  • Weet wat te doen in Noodgevallen!
  • Herhaling is kennisverdieping.