Bluegill Divers organiseert een clubduik in La Gombe.

La Gombe ligt vlak onder Luik in de Belgische Ardennen. Het is een oude steengroeve met interessante onderwaterobjecten, waaronder een straaljager, een tank en een zeilboot. Ook zijn er diverse buizen en kleine grotjes waar je in kunt. Het zicht is normaliter erg goed. De maximale diepte van deze duiklocatie is 30 meter. De locatie heeft een eigen vulstation, verwarmde kleedruimtes met warme douches en een restaurant waar je de befaamde ‘ boulle avec pommes’ kunt eten.

Het bezoek
Deze clubduik wordt georganiseerd op zondag 27 augustus. Je hebt de mogelijkheid om een of twee duiken te maken.

1. Twee duiken (prijs 10 euro) Gelimiteerd!
Is gelimiteerd tot maximaal 20 duikers daar deze enkel mogelijk is op reservering vooraf. Voor de eerste duik om 11:30 u hebben wij de duiklocatie tot onze beschikking. Je hebt dan het mooiste zicht en het is nog lekker rustig. De tweede duik is in de middag (samen met andere duikers).

2. Een duik (prijs 5 euro)
Is in de middag vanaf 13:30 u. Je sluit je in de middag aan bij de duikers die twee duiken doen. Voor de liefhebbers gaan we als afsluiter nog gezellig ergens eten.

Deelnemen
Wil je deelnemen aan deze clubduik?  Stuur een mail naar Chris@bluegilldivers.nl. Vermeld of je gaat voor optie 1 (twee duiken; 10 euro) of optie 2 (een duik; 5 euro) Maak het bijbehorende bedrag van jouw keuze over o.v.v. La Gombe op rekeningnummer NL17RABO0311182151 van de Bluegill Divers. Na betaling is je reservering definitief.

Vragen?
Stuur een bericht naar chris@bluegilldivers.nl of bel 06 270 569 22.